Moldova Business Week 2019

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 13 - 16 Noiembrie 2019
Preț: Intrare liberă - înregistrare
Locul:Palatul Republicii

Descriere

Evenimentul Moldova Busines Week se află la cea de-a VI-a ediție, fiind cea mai importantă platformă economică națională ce vine să prezinte politicile, reformele, tendințele și istoriile de succes ale antreprenorilor din Republica Moldova, elaborat pentru a Vă conecta la toate oportunitățile de afaceri din Moldova.
Programul din acest an include o agendă de 2 zile dedicată sectoarelor strategice ale Moldovei: TIC și BPO, Agroalimentar, Turism și Energie regenerabilă, precum și domenii emergente generând o valoare ridicată pentru economia globală: industriile creative și producția cinematografică. Cea de-a patra ediție a evenimentului Moldova Automotive Days va fi integrată sub umbrela Moldova Business Week, axată pe Mecatronică, Clusterizare și Cercetare & Dezvoltare.
Forumul ProExport din 15 noiembrie, prezentând o serie de ateliere de lucru, paneluri de discuții cu invitați internaționali, sesiuni G2B cu autorități publice, ce vor oferi companiilor locale informații teoretice privind instrumentele de suport pentru exportatori, piețele strategice pentru export dar și platforme practice de a crea parteneriate avantajoase.
Moldova Business Week 2019 se va încheia pe data de 16 noiembrie prin desfășurarea ediției nr 3 a Conferinței „Moldova in Fashion” ce va stabili tendințele de afaceri din industria modei.
Având o poziționare geografică strategică, Acordurile de comerț liber cu țările UE, CSI, Turcia, CEFTA și GUAM, facilități oferite de Zonele Economice Libere , Parcuri Industriale și Parcul Virtual IT- Moldova este pregătită să ofere investitorilor străini și companiilor locale un climat de afaceri favorabil atingerilor obiectivelor de business.
Vă invităm să participați, să vă alăturați la cei peste 1000 de lideri și parteneri de afaceri pentru a #GrowInMoldova.
* Participarea este gratuită, în baza înregistrării online pe www.mbw.md – perioada 10 octombrie – 10 noiembrie

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?