Învățăm școlarii să scrie texte interesante

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 29 Iunie 2020, 10:00 Luni
Preț: 90 €
Telefon Informații: 060 889 089 (L-V, 09:00 - 17:00)

Descriere

29 iunie - 3 iulie
5 zile la rând, de la 10:00 până la 12:00
12-16 ani
 €90 pentru curs

Lecțiile de literatură din programul școlar de cele mai multe ori îi dezgustă pe elevi de la a mai scrie texte sau expune gânduri. Asta pentru că în loc să-și exprime propriile gânduri, ei sunt impuși să scrie ce a avut în vedere autorul și ce atitudine față de operă are profesorul. Nu ni se pare asta corect.
La cursul pe care îl propunem îi vom învăța pe elevi să scrie scurt, clar și cu argumente interesante texte despre temele care le sunt pe plac. Această abilitate le va fi utilă în activitatea școlară, dar și cea universitară sau la viitorul job. Iar postări intrigante pe paginile de socializare va putea scrie deja de pe acum.

La curs copiii vor învăța:

 • Să formuleze gândurile sofisticate într-un mod clar și limbaj simplu
 • Să înțeleagă care urmează să fie mesajul textului și să nu se abată de la acesta
 • Să scrie cu plăcere despre acele teme care îi interesează

Drept rezultat:
Copiii vor învăța să scrie texte de calitate. Își vor expune gândurile clar. Textul va fi lipsit de „apă”, iar structura acestuia va fi clară. Argumentele vor fi expuse logic, se va depista ușor legătura cauză-efect, va fi clară ideea principală. Astfel de texte sunt interesante pentru cititor: vor fi apreciate cu like-uri pe rețele de socializare și note bune la școală.

Cum desfășurăm instruirea online:

 •  Impresia comunicării în timp real
  Cursul practic online se desfășoară în timp real. Copilul îl vede și îl aude pe trainer, îi vede prezentarea și îi adresează întrebări imedia ce apar acestea. Limităm numărul de participanți până la 12 – așa, încât fiecare copil să poată fi auzit și ascultat.
 • Practică, nu „webinar”
  De multe ori webinarele și lecțiile video înregistrate se dovedesc a fi inutile. Mai ales dacă e vorba de copii. Asta pentru că deseori copiii le ascultă „pe fundal”, concentrându-se, de fapt, la altceva. Este imposibil de antrenat o abilitate, pornind pe unul din gadgeturi „un cap vociferând”. E nevoie de practică. 80% din cursul propus constă din exerciții practice.
 • Monitorizarea progresului și a procesului de lucru
  Trainerul urmărește câmpul de lucru al fiecărui copil în timp real. Îl corectează imediat în caz de necesitate. Nu permitem deconectarea camerei sau a sunetului, astfel fiecare copil este implicat la maxim. Nimeni nu va reuși „să stea într-un colțișor” neauzit.
 • Dotare tehnică la nivel
  Ne-am asigurat cu o conexiune de internet de calitate, dispunem de sunet și imagine bune. Desfășurăm cursurile în sala special amenajată – nici un fel de umbre pe fundalul mobilierului sovietic sau sunete de linguri mestecând în ceaun.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?