Green Startups competition

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 29 Iunie 2019, 08:00 - 23:59
Preț: Intrare liberă
Locul:Generator Hub

Descriere

ClimateLaunchpad este în din nou în căutarea celor mai noi idei de afaceri pentru combaterea schimbărilor climatice!

Dacă ai o idee de afaceri în domeniul tehnologiilor ecologice cu potențial de comercializare la scală regională și chiar globală, știi bine engleza și vrei să ai parte de suport pentru ați dezvolta ideea într-un start-up din partea unor traineri cu experiență vastă în antreprenoriat, atunci această competiție este cu siguranță pentru tine.

Despre competiție:
La ClimateLaunchpad vei avea parte de 2 zile de Business Boot Camp (13-14 Iulie) și 8 sesiuni intensive de Coaching și Mentoring (Iulie-Septembrie) dedicate pregătirii tale pentru Finala Națională (Septembrie), livrate de traineri și mentori locali și internaționali.

Fii în TOP 2 echipe cu cele mai promițătoare idei selectate în urma Finalei Naționale, și următoarea stație pentru tine va fi Finala Globală, care se va desfășura în Amsterdam (Noiembrie), unde vei concura cu echipe din circa 50 de țări din întreaga lume. La această etapă o să ai marea oportunitate să interacționezi cu antreprenori și investitorii de frunte în domeniul tehnologiilor ecologice la nivel mondial.

Fii în TOP 10 echipe a Finalei Globale și vei obține acces automat la acceleratorul de afaceri Climate-KIC, o școală de business pe o durată de 18 luni cu scopul de a transforma ideile în produse sau servicii ecologice cu potențial de comercializare la scală globală prin intermediul Climate KIC. Iar dacă te vei numără printre cei 3 câștigători ai Finalei Globale atunci vei primi și premii bănești: locul 1- 10,000 euro, locul 2- 5,000 euro și locul 3 – 2,500 euro.

Participarea la Climate Launchpad este gratuită, iar înscrierea simplă: http://climatelaunchpad.org/application-form/
Termenul limită pentru înscrieri este 29 Iunie 2019!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?