Cum se construiește și se implementează contabilitatea de gestiune

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 16 Aprilie 2020, 10:00 Joi
Preț: 125 - 200 €
Telefon Informații: 060 889 089 (L-V, 09:00 - 17:00)

Descriere

Pe data de 16 și 17 aprilie unul dintre cei mai buni specialiști în finanțe din Rusia, Natalia Safonova, va povesti despre cum se construiește și se implementează contabilitatea de gestiune. Deși în cadrul companiei se întâlnesc mai multe tipuri de rapoarte financiare și tabele, de multe ori acestea sunt neclare și în baza lor este destul de dificil să înțelegi care sunt veniturile reale, care sume pot fi investite și care din ele reprezintă cheltuielile lunare.

De la ce începe contabilitatea de gestiune? Care sunt cerințile unui sistem de gestiune pus bine la punct? Cum să aveți grijă de datele financiare încât să dețiineți informația corectă? Aceste aspecte le vom discuta împreună cu Natalia Safonova în cadrul online-trainingului.

Cum se desfășoară online-trainingurile la SBC:
⇒ VĂ SIMȚIȚI CA ȘI CUM AȚI FI COMUNICAT ÎN REALITATE
Online-trainingul se desfășoară în timp real. Îl vedeți și îl auziți pe trainer, îi vedeți prezentarea și adresați întrebări imediat ce apar. Limităm numărul de participanți până la 20 ca să fim siguri că îi auzim pe toți.
⇒ IZOLARE CU FOLOS PENTRU CARIERĂ
Ascultați trainingul stând acasă sau la birou. Nu pierdeți timp pentru drum. Și cel mai important - nu stați degeaba izolați pe canapea, ci asimilați noi cunoștințe care vă vor fi de folos.
⇒ REAL-TIME TRAINING, NU WEBINAR
De ce un webinar obișnit nu este un mod eficient de instruire? Pentru că de cele mai multe ori participanții îl ascultă „pe fundal”, făcând paralel altceva. Noi instruim altfel. Nu permitem deconectarea sunetului și a camerei, astfel încât fiecare participant să fie implicat la maxim. Toți cei care încearcă „să se facă că ascultă” îi excludem din conferință.

Formatul: Online
 
Data: 16 si  17 aprilie
Ora: с 10:00 до 14:30 ora Moscovei)
 
Pret:
Standard - 125 euro
Combo - 200 euro

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?