Anatomy of Storyboarding Workshop

Imagini

Informații

Data: 7 Februarie 2020, 18:30 Vineri
Telefon Informații: 068 674 550
Locul:Artcor (str. 31 august 1989, 137)

Descriere

Îți place să-ți dezvolți propriile istorioare, dar mereu te blochezi la desenarea lor? Ei bine, nu te putem blama, Storyboarding-ul este uneori o provocare! În special cînd vine vorba de a învăța totul singur, nu-i aşa? Good news!

Te aşteptăm cu băuturi, creioane, hârtii, un led gigantic, o tabletă grafică şi cel mai important plini de pasiune pentru storyboarding. E locul şi timpul potrivit!

Acest workshop este dedicat tuturor celor care simt nevoia de a se exprima atât prin scenaristică cât şi vizual. Nu poţi rata acest eveniment dacă eşti student, scriitor, animator, designer, ilustrator sau cum se zice la noi - „chinoșnic”.

Îți promitem să ne împărțim cu ceva prețios din domeniu. Vei descoperi elementul cheie, necesar pentru crearea unui decupaj original. Timp de două ore şi doar în trei paşi, vom analiza şi vom pune în practică gramatica cinematografică.

Dacă te regăseşti, ia cu tine toate ideile, carnetul pentru schițe şi dorinţa de a crea. Nu uita să pregăteşti întrebări provocătoare. Vom găsi răspunsurile împreună.

Atenție! Acest eveniment funcţionează mai bine când adunăm mai multă lume dornică de comunicare, desen şi creaţie. Cunoşti aşa persoane? Invită-i pe toţi la eveniment.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?