2020 BeBetter Resolutions

Imagini

Informații

Data: 27 Decembrie 2019, 18:00 Vineri
Preț: Intrare liberă - înregistrare
Locul:Artcor (str. 31 august 1989, 137)

Descriere

Fiecare sfârșit de an ne predispune la evaluarea lucrurilor care s-au întâmplat în viața noastră, să facem totaluri și să ne setăm scopuri pentru anul viitor. Planuri sau rezoluții care ne-ar face să fim un pic mai buni, să depășim provocările zilnice și, bineînțeles, să reducem riscurile din viața cotidiană.

BeBetter, Platforma celor care doresc să trăiască din plin, fără a renunța la micile plăceri, te invită la BEBETTER 2020 RESOLUTIONS.

Un eveniment inspirațional și pragmatic, la care vom învăța din experiențe adevărate cum să reducem riscurile și să devenim, prin asta, mai buni. Istorii reale cu practici sănătoase și aplicabile.

INVITAȚII și TEMELE ABORDATE:

 ELENA CUȘNIR: „FITNESS DIN PLĂCERE”, „CUM SĂ CONSUMI INTELIGENT”
Fitness Activista Elena Cușnir va povesti despre cum o ședință de sport se poate transorma într-o activitate foarte distractivă, ce alternative există antrenamentelor istovitoare și va "deconspira" micile secrete ale consumului inteligent de „bunătăți nocive”.

 LILU OJOVAN: „E COOL SĂ FII ECO”
Prezentatoarea TV Lilu Ojovan va vorbi despre alternativa Eco a produselor de igienă, despre cum putem oferi o nouă viață hainelor de care nu mai avem nevoie, dar și despre cât de ușor putem, de fapt, să înlocuim produsele și obiceiurile noastre zilnice, așa încât să ne creștem propria calitate a vieții.

 CHIRIL GABURICI: „MIȘCARE FĂRĂ ARDERE”
Ex-prim-ministrul RM, omul de afaceri Chiril Gaburici, va povesti despre schimbările care au survenit în viața sa după achiziționarea unui electrocar și va explica cum poate acest mijloc de transport să-ți schimbe nu doar viața, dar și atitudinea față de mediul înconjurător.

Accesul la eveniment este gratuit, în limita locurilor disponibile.
☝️ Completați în prealabil acest formular de înregistrare:
https://docs.google.com/forms/d/1mNJvgUhAaZqJm4RT6o22TB3iIvWfVOSbVID2rPlpT1Q/edit

Vă așteptăm cu drag!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?