Ștefan Bănică

Imagini

Informații

Data: 11 Februarie 2023, 18:00 Sâmbătă
Preț: 300 - 700 lei
Telefon Informații: 060 889 089 / +37322896499

Descriere

Luna dragostei prinde culoare cu un eveniment de zile mari! Pe 11 februarie 2023, începând cu ora 18:00, Palatul Național “Nicolae Sulac” va fi inundat de emoții frumoase, dragoste la superlativ pusă pe note muzicale și momente ce se vor tipări pe inimă, datorită lui Ștefan Bănică, artistul care revine la Chișinău într-un concert senzațional!

Actor, compozitor, interpret, regizor, personalitate TV și producător, cu o carieră de peste 35 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România.

Ștefan Bănică a deschis drumul producțiilor muzicale de amploare din România, având 16 albume de autor, premiate cu 6 discuri de aur și 2 de platină, cu zeci de videoclipuri muzicale și peste 30 de roluri în film și teatru, fiind un adevărat brand în show business-ul românesc.

Notează-ți data de 11 februarie 2023 în calendar și vino să cântăm alături de carismaticul și talentatul Ștefan Bănică cunoscutele hituri „Cum am ajuns să te iubesc”, „Ce este dragostea”, „S-o facem lată”, „Toată lumea dansează” și nu numai, la concertul ce ne promite un spectru larg de emoții și amintiri.

Deci, grăbește-te să-ți iei bilete din timp și ne vedem curând!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?