Rico Sanchez & Gipsy Kings Party

Imagini

Informații

Data: 26 Noiembrie 2023, 19:00 Duminică
Preț: 350 - 900 lei
Telefon Informații: 060 889 089 / 022 21 35 44
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Rico Sanchez & Gipsy Kings Party
Începutul evenimentului:26 Noiembrie 2023, 19:00

Descriere

Pe 26 noiembrie, începând cu orele 19:00 la Palatul Național “Nicolae Sulac” va avea loc concertul lui Rico Sanchez & Gipsy Kings Party.

Aceasta este muzică pentru toate timpurile! "Volare", "Bamboleo", "Hotel California", "Djobi Djoba", "Vamos A Bailar", "Escucha Me", "Bem Bem Maria", "Soy", "Moorea" - aceasta nu este întreaga listă de melodii interpretate de Rico și îndrăgite de ascultătorii săi.

Iscusința lui Rico și a muzicienilor săi a păstrat adevăratul sunet al celebrelor hituri și a transmis toată pasiunea chitarei spaniole.

Fiecare dintre concertele sale este un eveniment pentru adevărații iubitori de flamenco. Energia fierbinte a chitarelor spaniole și nervii goi ai vocilor țigănești ale lui Rico creează o atmosferă fantastică a nopților fierbinți și pasionale din sudul Spaniei.

"Cântăm gipsy rumba, este muzică țigănească. Încercăm să ne străduim mereu să ne întâlnim cu oamenii, așa că cântăm exact muzica pe care vor să o audă. Mă simt foarte bine pe scenă, mai ales dacă cântăm în fața unui public iubitor. Personal, îmi place când oamenii cântă alături de mine, pentru că îmi dau seama că prin muzică le aduc oamenilor multă plăcere", a declarat muzicianul.

Ei pur și simplu hipnotizează ascultătorii cu un sunet original live într-o tehnică complexă de rumba chitana și transformă fiecare eveniment într-o petrecere Gipsy Kings de neuitat!

Pentru a se bucura de vocea și muzica legendarului muzician, fanii lui Rico Sanchez se vor putea bucura de concertul din 26 noiembrie de la Palatul Național "Nicolae Sulac"!

Cumpără Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?