POVESTEA DE IARNA CU LUPII LUI CALANCEA

Imagini

Informații

Data: 26 Decembrie 2021, 18:30 Duminică
Preț: 200 - 450 lei
Telefon Informații: 022 21 35 44
Evenimentele trecute
  • 25 Decembrie 2021, 18:30 Sâmbătă

Descriere

Crivățul să te ocolească, intră în povestea noastră!
25-26 decembrie 2021 la 18:30 - un concert perfect de Crăciun.
Într-un cadru străvechi de poveste, pulsând de repertoriul inedit al Lupilor lui Calancea alături de Surorile Osoianu și Guz, deschidem lădița fermecată a neamului și toarcem povești pentru sufletul moldovenilor de pretutindeni, în ediția 2 a proiectului caritabil POVESTEA DE IARNĂ.
Ne va uni povestea, sărbătoarea și, întâi de toate, scopul caritabil – dăruind fiecare câte puțin, vom aduna surse pentru a porni în Drumeții din 27 până pe 12 ianuarie, alături de Lupul Calancea, pe la case de copii, case de bătrâni și centre pentru persoane cu nevoie speciale speciale, aducându-le sărbătoarea – muzică, poveste și daruri.
Tichetele pot fi cumparate la Сasele Palatului Național ”Nicolae Sulac”
Proiect caritabil Live for Life
Organizatorii Proiectului:
Media Show Grup, Alex Calancea
 
Atenție!
Conform deciziei Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, PERSOANELE DE LA 18 ani vor avea acces în sala de concert doar la prezentarea unuia dintre următoarele documente:
• certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• rezultatul negativ al unui test RT-PCR făcut cu cel mult 72 de ore înainte;
• rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore;
• concluzia medicală confirmativă în cazul persoanelor care au suportat COVID-19, în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi (6 luni) de la îmbolnăvire sau un act ce confirmă prezența anticorpilor anti-COVlD-19. Actul confirmativ este valabil pe durata perioadei de 90 zile din data efectuării investigației.
Este necesar și un act de identitate pentru confirmara datelor. Masca de protecție este obligatorie pe toată durata evenimentului.
Vă mulțumim pentru înțelegere!
Vă așteptăm cu drag la Palatul Național „Nicolae Sulac”!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?