PLAIESII SI NICOLAE GRIBINCEA

Imagini

Informații

Data: 16 Decembrie 2021, 19:00 Joi
Preț: 250 - 400 lei
Telefon Informații: 022 21 35 44

Descriere

Vine vremea colindelor, vine vremea să ne reîntâlnim ca să ne înfruptăm din armoniile imnurilor sacre ale neamului nostru, să ne luminăm și să ne bucurăm împreună.

Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii și Nicolae Gribincea vă invită în data de 16 Decembrie, de la ora 19:00 la spectacolul de colinde “În leagănul cerului”.

Spectacolul deschide perioada “timpului de colindă”, a timpului de purificare și renaștere a luminii, timpului în care omul luminii se manifestă prin expresii artistice pentru a slăvi Nașterea Domnului, nașterea luminii și inițierea unui nou ciclu de viață.

ATENȚIE!!!

Conform deciziei Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, PERSOANELE DE LA 18 ani vor avea acces în sala de concert doar la prezentarea unuia dintre următoarele documente:

  • Certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • Rezultatul negativ al unui test RT-PCR făcut cu cel mult 72 de ore înainte;
  • Rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore;
  • Concluzia medicală confirmativă în cazul persoanelor care au suportat COVID-19, în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi (6 luni) de la îmbolnăvire sau un act ce confirmă prezența anticorpilor anti-COVlD-19. Actul confirmativ este valabil pe durata perioadei de 90 zile din data efectuării investigației.

Este necesar și un act de identitate pentru confirmara datelor. Masca de protecție este obligatorie pe toată durata evenimentului.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Vă așteptăm cu drag pe 16 decembrie, de la ora 19:00, la Palatul Național “Nicolae Sulac”!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?