NIKOS VERTIS

Imagini

Informații

Data: 8 Decembrie 2022, 19:00 Joi
Preț: 600 - 2000 lei
Telefon Informații: 060 88 90 89

Descriere

Pentru prima dată, cel mai îndrăgit artist al Greciei, NIKOS VERTIS, vine pe 8 decembrie la Palatul Național “Nicolae Sulac” la Chișinău.

Artistul care aduce în concertele sale sound-ul grec autentic va încânta mii de fani din Moldova cu un show de zile mari.

Muzicianul este bine cunoscut pentru conexiunea deosebită ce o are cu fanii săi. Concertele sale spectaculoase alături de o trupă de 20 de muzicieni, show de lumini impresionante și o sinergie magică au adunat sute de mii de persoane în întreaga lume.

Celebrul artist este unul dintre ce mai comerciali artiști din Grecia, ce a făcut să vibreze inimile a milioane de persoane de pe tot mapamondul cu piese sale precum „Thelo na me nioseis” , „An eisai ena asteri”, “S’ Agapao” și multe altele.

Nikos Vertis este unicul artist grec care a concertat la Dolby Theater (locația din Los Angeles unde au avut premiile Oscar, America’s Got Talent, Daytime Emmy Awards și multe altele). El a marcat concerte Sold Out (bilete epuizate) la nivel mondial printre care se regasesc țări precum Israel, Bulgaria, România, Turcia, Serbia, Cipru, SUA, Canada, Australia și lista continuă

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?