Lara Fabian - ”50” World Tour - Reprogramare

VOI MERGE 5

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 16 Martie 2020, 19:00 Luni
Preț: 600 - 2600 lei
Telefon Informații: 022 213 544

Descriere

Lara Fabian se întoarce la Chișinău cu un show special, prin care sărbătorește aniversarea sa de 50 de ani, alături de fanii săi.

Alăturați-vă acestui eveniment unic, pentru a sărbători cariera unei artiste incomparabile, considerată a fi una dintre cele mai frumoase voci ale muzicii contemporane pop și chanson.

Evenimentul din Moldova face parte din cadrul unui turneului internațional grandios. În cadrul concertului vor fi prezentate celebrele compoziții clasice ale cântăreței în franceză, engleză și în alte limbi.

Cunoscută pentru prestația sa unică de hituri mondiale precum „Je suis malade”, „Caruso”, „Je t'aime”, „Adagio” și „I will love again”, Lara Fabian se consideră nu doar o cântăreață, ci o poetă de excepție deoarece ea însuși scrie textele pentru melodiile sale. Fanii ei spun: ”ea este femeia care cântă cel mai bine despre dragoste. Chiar și la repetiții în fața unei săli goale, Lara trăiește din nou fiecare melodie.”

Turneul ”50” va începe în America de Nord în septembrie 2019 și va include orașe importante precum Montreal, New York, Los Angeles, Chicago, San Francisco, Paris, Londra, Bruxelles, ș.a.

 

 

!!! „În baza deciziei autorităților, în contextul prevenirii răspândirii coronavirusului în Moldova, OCI "Moldova-Concert" anunță despre amânarea concertelor programate în perioada următoare la Palatul Național "Nicolae Sulac".

Concertele vor avea loc după 20 aprilie. Vom reveni cu detalii despre reorganizarea fiecărui eveniment. Aveți grijă de dvs și de cei dragi! Fiți responsabili și respectați recomandările OMS!”, se arată într-un comunicat al instituției.

 

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?