Kirill Safonov - Bilet de întoarcere

Imagini

Informații

Data: 17 Mai 2024, 19:00 Vineri
Preț: 300 - 800 lei
Telefon Informații: 060 889 089
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Kirill Safonov - Bilet de întoarcere
Începutul evenimentului:17 Mai 2024, 19:00

Descriere

În premieră pe 17 mai 2024, la Teatrul de Operă și Balet Maria Bieșu va avea loc spectacolul aniversar "Biletul de întoarcere" al lui Kirill Safonov. Foarte profund, emoțional și profesional, acest spectacol este foarte actual și sincer, oferind o gură de aer proaspăt în timpurile noastre îngrijorătoare. El vă provoacă să gândiți, să simțiți și să empatizați, oferind o oră și jumătate de încântare! Acestea sunt recenziile lăsate de spectatori care au participat deja la spectacolul solo al lui Kirill Safonov, "Biletul de întoarcere".

Numele acestui actor frumos și charismatic de teatru și film este foarte bine cunoscut - el a călătorit prin jumătate de lume în turnee, iar filmele și serialele în care a jucat sunt vizionate și iubite peste tot unde există un televizor.

În iunie, Kirill Safonov și-a prezentat premiera teatrală în Israel - monospectacolul "Biletul de întoarcere", în care și-a jucat și și-a arătat sincer viața și momentele sale luminoase, pline de fericire și dramă, triumfurile și ciudățeniile. Premiera a fost dedicată aniversării artistului și a avut loc pe scenele apropiate de inima sa, în Ashkelon, unde locuiește familia sa. Și începând cu luna septembrie, actorul a avut mare succes cu noua sa producție pe multe scene teatrale și spații de concert din țară.

La întrebări despre genul său, Kirill răspunde evitativ: "Stendac-autobiografic". La întrebările despre conținut: "Despre viață și despre mine". Pe scurt, dar foarte convingător. "În lume există atât de multe lucruri, spectatorii au văzut atât de multe lucruri diferite și uimitoare, încât nu am nimic altceva de oferit decât pe mine însumi... Și în ceea ce privește genul, ei bine, este o derivată a două concepte: «stand up» și spectacol. De ce stand-up și ce legătură are cu mine? Pur și simplu trăim într-o epocă în care umorul este singurul lucru care ne permite să nu ne pierdem mințile. Mulți cred că povestea mea este povestea unui om norocos, dar știți, când am povestit terapeutului meu, el plângea. Și nu vreau să vă fac să vă simțiți rău". Conform intenției, proiectul ar trebui să fie o combinație a celor mai luminoase trăsături ale comediei și dramei.

Kirill numește "stendac-autobiografic" dar nu dezvăluie detalii. "Povestea este încă în curs de scriere. Atât în sens direct, cât și metaforic", a răspuns actorul la întrebarea noastră.

"Cu «Biletul de întoarcere» este adesea asociat sentimentul de bucurie atunci când te întorci de la o călătorie lungă și dificilă sau de tristețe atunci când trebuie să se încheie o vacanță plăcută. Dar cel mai important, în timp ce nu îl folosești, rămâne sentimentul că totul este posibil. Nu, acest sentiment rămâne și după aceea, dar nu la fel, nu atunci și nu cu aceleași lucruri. «Biletul de întoarcere» nu este dedicat unei anumite călătorii cu avionul, este dedicat sentimentului acestui bilet de întoarcere în buzunarul din spate".

Actorul intenționează să traseze concluzii intermediare, glumind, și să examineze fragmentele semnificative ale propriei sale biografii - printr-o prismă de autoironie: "Doar umorul poate salva," este convins Kirill Safonov. "Trăim într-o epocă în care uneori umorul este ultima paie care împiedică acoperișul să cadă, mai ales dacă acoperișul este din paie. Dar amintiți-vă, în fiecare glumă există doar o parte de glumă, restul este adevăr". Altfel spus, spectacolul de stand-up "Biletul de întoarcere" este o discuție neserioasă despre lucruri serioase. Și invers.

Cumpără Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?