Keiko Matsui și Orchestra Lords of the Sound

VOI MERGE 10

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informaţii

Data: 4 Noiembrie 2017, 19:00 Sîmbătă
Preţ: 300 - 1200 lei
Telefon Informaţii: 060 889 089 / 068 999 608

Descriere

4 noiembrie, ora 19:00 la Palatul Național "Nicolae Sulac" va găzdui mult-așteptatul concert al pianistei și compozitoarei japoneze Keiko Matsui, însoțită de Lords of the Sound.

Keiko Matsui (Tokyo) este o cântăreață de smooth jazz și new age, pianistă și compozitoare japoneză, a cărei carieră muzicală se extinde peste trei decenii. O artistă naturală, sinceră, caldă şi cum o caracterizează unii - o artistă a cărei talant nu are limite. Albumele ei, 22 la număr, s-au vândut în peste un milion de exemplare la nivel mondial.

Matsui este una dintre cele mai recunoscute artiste contemporane, cu apariţii în aproape toate sălile importante de concerte din lume. Keiko a urcat pe scenă alături de mari interpreţi cum ar fi: Stevie Wonder, Miles Davis, Dave Koz, Hugh Masekela, Bob James şi alţii.

Keiko Matsui înseamnă pasiune pentru muzică, înseamnă muzică pentru suflet, înseamnă creativitate şi înseamnă: Moyo! Cel mai de success album al artistei japoneze lansat în Los Angeles. Se spune ca prin muzica înregistrată, artista şi-a deschis total inima şi sufletul (Moyo înseamnă în Swahili inima şi suflet).

"Câteodată mă inspir din natură, alteori din experienţele de zi cu zi, dar când compun, mă aşez la pian şi aştept să aud ceva, acel ceva să vină la mine de undeva de sus"...spune Keiko.

Vă aşteptăm la un concert extraordinar şi unic în felul său.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?