Iuliana Beregoi Dor De Voi XMAS PARTY

Imagini

Informații

Data: 5 Decembrie 2021, 19:00 Duminică
Preț: 100 - 400 lei
Telefon Informații: 022 21 35 44
Evenimentele trecute
  • 5 Decembrie 2021, 14:30 Duminică

Descriere

Tie ti-a fost dor? Noua, da! 

Anul acesta Craciunul vine..la Palatul National Chisinau, pe 05 decembrie , cu Iuliana Beregoi, la cel mai mare Party de Craciun: Dor de Voi X mas Party!  Ia-ti familia si prietenii si vino sa traiesti clipe magice alaturi de Iuliana si gashka Mixton Music la cel mai important eveniment al Generatiei Z, Dor de Voi Xmas Party. Distractie, spectacol, invitati speciali si multe surprize, totul pentru voi!  Save the date, sa nu ratezi cel mai tare party, pe 05 decembrie la Palatul National Chisinau.

Un eveniment organizat de Mixton Music si Sens Music
Concertul va fi urmat de un Meet & Greet pentru fanii care si-au achizitionat SUPLIMENT. Vor avea sansa sa primeasca un poster cu autograf si sa se fotografieze cu Iuliana.

 

Accesul la concerte (pentru persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani) este permis numai cu prezentarea unei dovezi din cele enumerate mai jos:
- certificatul de vaccinare împotriva virusului sars-cov-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
- test negativ pcr efectuat în ultimele 72 de ore;
- rezultat negativ al unui test antigen rapid efectuat în ultimele 48 de ore;
- certificat care confirmă că persoana a fost testată pozitiv la coronavirus cu cel mult 180 de zile în urmă sau act care confirmă prezența anticorpilor, valabil cel mult 90 de zile de la efectuarea investigației.
- unul din aceste documente va fi prezentat obligatoriu împreună cu un act de identitate pentru confirmare.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?