Familia Stratan

VOI MERGE 7

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 10 Decembrie 2017, 17:00 Duminică
Preț: 200 - 700 Lei
Telefon Informații: 022 21-35-44

Descriere

Una dintre cele mai creative familii din Republica Moldova revine cu surprize la Chișinău!

Cea mai îndrăgită familie din Moldova, familia Strătan, revine acasă cu un concert emoționant pe 10 decembrie, 17:00, la Palatul Național “Nicolae Sulac”. Familia Strătan ajunge la Chișinău pentru a împărtăși cu prietenii și susținătorii săi cel mai noul album, “Totu-i despre viață”. Pe aceeași scenă cu Pavel și Cleopatra Strătan își va face debutul cel mai mic membru al familiei, Cezar Strătan.

Pavel Strătan a devenit celebru prin piesele care au marcat atât publicul din Republica Moldova, cât și cel de peste Prut. Acestea include piese precum “Banii”, “Eu beu”, “Școala”, “M-am născut de ziua mea” și altele. În scurt timp după succesul său, tânărul tătic a introdus minunea cea urma să topească inimile a milioane de persoane și a devenit un fenomen international, micuța Cleopatra Stratan.

În present micuța Cleopatra a devenit o domnișoară în toată splendoarea, plină de eleganță și rafinament. Cu mare drag și multe emoții, membrii familiei Stratan introduc alături de ei în scena cel mai nou membru al familie, Cezar Stratan, care pare a fi moștenit talentul Stratan.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?