Celentano Tribute Show

Imagini

Informații

Data: 17 Decembrie 2021, 19:00 Vineri
Preț: 400 - 1200 lei
Telefon Informații: 022 21 35 44
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Celentano Tribute Show
Începutul evenimentului:17 Decembrie 2021, 19:00

Descriere

Un concert care vă va îndrăgosti în magia muzicii italiene.
Deja de câteva decenii încoace, Adriano Celentano este considerat cel mai iscusit artist din sfera show-business-ului datorită multifunționalității sale, acesta atingând rezultate uimitoare în calitate de muzician, compozitor, actor sau regizor.

La baștină a fost poreclit de către conaționali “Molleggiato”, datorită mișcărilor sale unice în fața publicului. La timpul său acesta a atins rezultate formidabile: a adus 41 albume în lumea muzicii, și a fost actor în peste 40 de filme.

Mulți au încercat să îl parodieze pe celebrul Adriano Celentano, însă acest lucru i-a reușit cu adevărat numai unuia - Maurizio Schweizer.

Acesta, pe lângă faptul că are și trăsături fizice asemănătoare cu celebrul Celentano, deține și o voce nemaipomenită care este greu de diferențiat de cea a marelui maestru de concert. Având aceste calități desăvârșite, Maurizio a devenit cel mai bun epigon al lui Celentano. Adriano Celentano mergând la un concert al parodistului său a zis “Am impresia că suntem doi - Adriano Celentano”.
Cei de pe scenă au putut să întrunească perfect muzica și spectacolul, reușind să aducă din nou spectatorilor și iubitorilor celebrului artist Adriano Celentano acea atmosferă pe care el o crea în timpul evoluției sale pe scenă.
Durata concertului - 120 minute.
Vă așteptăm la o seară romantică!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?