Bridge of Freedom: Alternosfera & Okean Elzy

Imagini

Informații

Data: 5 Noiembrie 2023, 17:00 Duminică
Preț: 400 - 1500 lei
Telefon Informații: 022896499
Locul: Chișinău Arena

Descriere

Pe 5 noiembrie Chișinău Arena va fi gazda serei de rock’n’roll – în coplex va avea loc concertul legendelor scenei rock moldovenești «Alternosfera» și celei mai populare trupe rock din Ucraina “Okean Elzy”.
Concertul va avea loc sub motto-ul BRIDGE OF FREEDOM.
ALTERNOSFERA este una dintre cele mai iubite formații de rock și alternative din România și Republica Moldova. Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative.
În 24 februarie 2023, la un an de la invazia Rusiei asupra Ucrainei, formația a lansat single-ul IMNURI DE RĂZBOI, al doilea material de pe viitorul album al trupei. Mesajul piesei este foarte direct: STOP INVASION. NO WAR.
Video Imnuri de Război: https://youtu.be/ejNGsfDKJGo
Turneul Național de promovare al acestui single a cuprins concerte în 16 orașe din România și s-a încheiat cu un show de proporții la Chișinău, pe Arena de Fotbal pe Plajă.
Okean Elzy – cea mai cunoscută trupă ucraineană, una dintre puținele asociate termenului sold out la concertele din Moldova. Trupa a evoluat cu succes la deschiderea complexului Chișinău Arena, adunând o sală plină. Dar atunci nu toți fanii au reușit să cumpere bilete. Muzicienii se află în turneu activ cu o misiune umanitară. Ei au primit o invitație personală din partea Președintei Republicii Moldova de a cânta din nou la Chișinău în 2023. Okean Elzy se întoarce în țara noastră pentru a cânta cele mai bune melodii pentru fani, ca parte a turneului HELP FOR UKRAINE. Programul va fi diferit de cel jucat în decembrie anul trecut.
Primele 1000 de bilete MAIN ZONE (limita de vârsta 14+) vor fi vândute la un preț special – 300 lei. După vânzarea lor, biletele din această categorie vor deveni mai scumpe.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?