Би-2 cu orchestră simfonică

Imagini

Informații

Data: 14 Octombrie 2024, 18:00 Luni
Preț: 500 - 3000 lei
Telefon Informații: 022896499
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Би-2 cu orchestră simfonică
Începutul evenimentului:14 Octombrie 2024, 18:00

Descriere

Pe 14 octombrie 2024 va avea loc un concert special al trupei «Би-2», însoțită de o orchestră simfonică, și dorim să ne bucurăm publicul cu o ofertă limitată. Dar să o luăm pe rând.
14 octombrie este o zi deosebită și festivă pentru Chișinău, așa că îndemnăm publicul să susțină ideea noastră și să se îmbrace în stil SEMI FORMAL sau Creative Black Tie. Și nu întâmplător.

După ce vor trece de TICKET CONTROL, oaspeții vor avea ocazia să treacă pe covorul roșu, iar fotograful va fi bucuros să imortalizeze acest moment. Înainte de intrarea în Chișinău Arena, va fi organizată o zonă de bar.

Începând cu 8 aprilie 2024, vor fi puse în vânzare vouchere speciale PRESALE TICKET la prețul de 100 MDL pentru concertul trupei "Би-2" cu orchestră simfonică din Chișinău. Aceste vouchere vă vor asigura posibilitatea garantată de a achiziționa bilete la eveniment la prețurile inițiale, achitând doar diferența. Numărul acestor vouchere este limitat.

Între 1 și 9 iunie, doar posesorii de PRESALE TICKET vor putea achiziționa exclusiv bilete în zona dorită la prețurile inițiale. La data de 10 iunie, prețurile biletelor se vor schimba.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?