Осторожный пешеход

Я ПОЙДУ 0

Выберите один из вариантов:

Изображения

Подробная информация

Дата: 1 Сентября 2019, 11:00 - 13:00
Цена: Вход свободный

Описание

Vrei să stai fără grijă atunci când piciul tău va face singur drumul spre școală sau către terenul de joacă? Atunci te așteptăm pe 1 septembrie împreună cu cei mici la evenimentul Pieton de Nota 10.

Pentru a preveni accidentele rutiere în rândul copiilor, Linella împreună cu Inspectoratul Național de Patrulare și Bunicii Grijulii, organizează o lecție interactivă de circulație rutieră pentru copii.

Duminică, 1 Septembrie, începând cu ora 11:00, toții copiii sunt invitați să participe la o lecție interactivă de circulație rutieră, ce se va desfășura în parcarea magazinului Linella din capitală, de pe strada Miorița, 11.

Prima parte a evenimentului este dedicată unei sesiuni teoretice, prin care cei mici vor afla de la polițiștii prezenți ce înseamnă fiecare semn de circulație și vor primi informații esențiale pentru siguranța lor în calitate de pietoni.
A doua parte va include o sesiune practică, unde copiii vor fi introduși într-un orășel în miniatură, pentru a pune în aplicare informațiile primite – recunoașterea corectă a semnelor, activități și jocuri de traversare.
La final, toți copiii participanți vor primi și o serie de premii.

Hai să învățăm împreună cât e de importantă siguranța, mai ales cea rutieră!

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?