Music Creators for beginners

Я ПОЙДУ 0

Выберите один из вариантов:

Изображения

Подробная информация

Дата: 15 Июня 2020, 16:00 - 17:00

Описание

Să creezi muzică e un joc curios! Nouă tare ne place acest proces, pentru că de fiecare dată rezultatul e diferit, iar uneori e surprinzător de muzical.
Dacă vrei să încerci să creezi o piesă, sau cel puțin să afli cum se face, vino cu noi în această aventură. Music Creators este un curs de producție muzicală pentru începători. Am deschis aplicările și suntem gata să punem laolaltă un nou grup de oameni, cu vârsta cuprinsă între 14 și 100 de ani, cu care ne vom întâlni de 3 ori pe săptămână, timp de o lună ca să ne jucăm de-a creatorii.
Te poți înscrie la curs prin acest link:
http://artcor.md/ro/scoala/music-creators-online-26
Chiar la prima lecție vom începe să creăm, iar rezultatul va fi un ringtone, pe care poți să ți-l setezi la telefon ca să-ți amintească de fiecare dată că totul e mai simplu decât pare. Pe parcursul cursului vei afla ce este un aranjament muzical, cum să înregistrezi un instrument/voce, cum să utilizezi corect și eficient FX-urile (sound effects), cum să editezi și mixezi o piesă cap-coadă.
Despre mentorii workshopului:
Pavel Malîșev – membru al formațiilor The Glimpse și The One, compozitor, aranjor. Participant în numeroase festivaluri din Moldova și de peste hotare (Electric Castle, World Festival of Youth and Students, Ziua Internațională a Tineretului, Sun Dă-i Fest, Rock&'n'Haret etc.). Are o experiență de peste 10 ani de lucru cu copiii și adolescenții.
Laura Bodorin – Conducător de ansamblu și profesor de pian/teorie muzicală. Vocalist jazz/pop de mai mult de 10 ani. Participant în proiecte muzicale naționale și internaționale, în prezent membru al proiectului Run and Hide, cunoscut mondial și fiind în topul charturilor din Europa. Cofondator și trainer la „Rocketele Moldova”. Experiență de predare și lucru cu adolescenții pe parcursul a 5 ani.

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?