Moldovan Brands Runway 2023

Изображения

Подробная информация

Дата: 18 Марта 2023, 15:00 Суббота
Место:Mediacor

Описание

Fii parte a unui eveniment-premieră de zile mari: Moldovan Brands Runway 2023
CE? Premieră în industria #fashion locală – Moldovan Brands Runway 2023
UNDE? Mediacor, or. Chișinău, str. Alexei Mateevici 60
CÂND? 18 martie 2023

Scopul evenimentului este să îți suscităm interesul față de creatorii de modă din Republica Moldova. Îți promitem că te vei îndrăgosti la prima vedere de colecțiile inedite și, cu siguranță, te vei regăsi în cel puțin una dintre ele!
Producătorii noștri de modă creează colecții-capsulă de calitate la fabrici care au o istorie impresionantă de producere în spate. Pe podium, vei admira 10 colecții autohtone, curate de designeri din Ucraina și Italia, dar și 2 branduri din Ucraina.

Evenimentul este organizat sub identitatea #DinInimă de echipele #APIUS și #ZIPHOUSE, în parteneriat cu echipa Ukrainian Fashion Week, care are o experiență valoroasă de 25 de ani în organizarea unor asemenea evenimente în Ucraina, SUA, Japonia, China, Marea Britanie, Italia, Germania, și cu sprijinul financiar al Proiectului Tehnologiile Viitorului finanțat de USAID și Suedia Innovate Moldova. De asemenea, avem alături de noi și echipele de creație: NORM, YOUBESC, InStyle, Nata Mitereva, Mandarin Model Management.

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?