ЛЕТНЯЯ ШКОЛА "СОКРОВИЩЕ ОТ БАБУШКИ"

Изображения

Подробная информация

Дата: 29 Июля 2021, 13:00 Четверг
Цена: 300 лей
Телефон для справки: 022 24 00 56
Прошедшие события
  • 27 Июля 2021, 13:00 Вторник
  • 22 Июля 2021, 13:00 Четверг

Описание

Dragi prieteni, începând cu 1 iulie, Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală dă startul unui program inedit pentru copiii dumneavoastră – Școala de vară cu genericul „Tezaur moștenit de la bunica”, dedicat meseriei tapiserului și tehnicii tradiționale de țesut covoare.
În cadrul acestui program, copiii vor avea posibilitatea să guste din vechile tradiții și să facă o călătorie în timp. Folosind războiul de țesut în miniatură, fiecare participant își va țese propriul covor, pe care ulterior îl va putea lua acasă. Prin intermediul acestei activități, oferim copiilor oportunitatea de a-și exprima creativitatea într-o manieră diversă, astfel conștientizând rolul de creatori și promotori de valori istorico-culturale. Totodată, îndeletnicirea din cadrul școlii de vară susține stimularea potențialului creator, educarea gustului estetic, dezvoltarea capacității de exprimare liberă, satisfacția lucrului făcut cu propriile forțe, creșterea încrederii în sine, sentimentul împlinirii și descărcarea tensiunilor interioare acumulate pe întreg parcursul anului școlar.
Participarea este contra plată (prețul cursului – 300 de lei), aici fiind incluse și materialele de lucru aferente.
Durata cursului este de cinci săptămâni, două lecții săptămânal, și este dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 15 ani.
Coordonatori: Ceban Al., Ciobanu I.
Program de lucru:
Marți, Joi – ora 13:00 – 14:30 min.
Lansarea va avea loc pe data de 1 iulie, ora 14:00.
Pentru înscriere și alte detalii, contactați-ne la numărul de telefon: 022 24 00 56 (Secția Comunicare și Relații cu Publicul).
Vă așteptăm cu drag!

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?