Описание
Castel Mimi găzduiește, pentru prima dată, o cină la patru mâini pregătită de Chef Vincenzo Manicone, bucătarul-șef al restaurantului italian Tancredi, distins cu o stea Michelin, și Chef Vadim Surachii, bucătarul-șef al restaurantului Bufnița Albă.
Meniul îmbină gusturile mediteraneene ale Italiei cu bucătăria tradițională moldovenească, într-o cină specială creată în stilul unui bucătar cu o stea Michelin. O experiență limitată la doar 50 de locuri, dedicată celor care apreciază mâncare autentică, vin bun și momente care rămân în amintire.
Menu Degustazione:
- Ca un calamar umplut
Come una Seppia Ripiena
The Governor Chardonnay/Riesling 2022, Castel Mimi
- Risotto, roșii Cherry galbene, langustina și praf de ceapă arsă
Riso, Pomodoro Giallo al Forno, Scampi e Polvere di Cipolla
The Governor Fumé Blanc 2023, Castel Mimi
- Raviolo del Plin, hribi, trufa neagră și hamsii
Raviolo del Plin, Funghi Porcini, Tartufo Nero e Acciughe
The Governor The First Lady Rosé 2022, Castel Mimi
- Iepure în prapură, Foie Gras și friarielli
Coniglio in Rete, Foie Gras e Friarielli
The Governor Feteasca Neagră 2019, Castel Mimi
- Ciocolată afumată, zmeură și înghețată cu infuzie de fân
Cioccolato Affumicato, Gelato al Fieno e Lamponi
Pastoral roșu licoros 1994, Castel Mimi
Rezervă-ți locul la această seară specială și trăiește prima cină gastronomică în stil Michelin la Castel Mimi.