Blender - Rebranding: Vinum Estate, Diana Boico & 43oz Design Studio

Изображения

Подробная информация

Дата: 16 Июля 2021, 18:30 Пятница
Цена: 200 лей
Место:Artcor (ул. 31 Августа 1989, 137)

Описание

Blender - Rebranding: Vinum Estate, Diana Boico & 43oz Design Studio
Blender este o serie de evenimente marca Artcor care își propune să aducă împreună reprezentanții industriilor creative cu cei din industria vinului.
În cadrul evenimentului din data de 16.07.2021, îi avem invitați pe directorul de creație 43oz Design Studio, Alexander Kodimsky, specialista în marketing Diana Boico și directorul general Vinul Estate, Vladlen Uzhakov.
Vorbim despre:
cum să pui punct la ceia ce faci și să începi de la început
cum construim o comunicare eficientă pentru o vinărie
cum facem rebranding pentru un produs deja cunoscut
cum comunicăm noile elemente cheie, noile valori și noua poziționare
Punct - este punctul de pornire și finalul propoziției. Este locul unde se aplică efort și la ce poți ajunge când ești complet epuizat și lipsit de putere. Este separatorul, între „înainte” și „după”, punctul de cotitură în care se termină un gând și începe următorul. Și când vine vorba de a regândi ceva, trebuie să puneți un punct pentru a începe de la zero.
Crama Vinum este departe de a fi un nou venit pe scena vinului moldovenesc. Cu toate acestea, această întreprindere cu experiență a simțit, de asemenea, nevoia de a-și pune propriul punct și de a-și lua în considerare abordarea față de producție într-o perspectivă diferită. Seară aceasta va fi o prezentare a ceea ce sa născut după acel punct. O nouă privire asupra vinurilor și practicilor obișnuite. O regândire a rolului și filosofiei unui brand. Un nou capitol dintr-o poveste care se întâmplă de generații. Așteptăm cu nerăbdare să deschidem acest capitol împreună!
În timpul serii, vor fi prezentate 7 vinuri noi ale cramei:
1. VINUM estate - Chardonnay
2. VINUM estate - Riesling
3. VINUM estate - Sauvignon
4. VINUM estate - Feteasca Regala
5. VINUM estate - Rose
6. VINUM estate - Cabernet Merlot Saperavi
7. VINUM estate - Feteasca Neagra
Dar aceasta va fi doar o parte, deși una foarte semnificativă, a evenimentului dedicat vinificației tradiționale de familie și a posibilității regândirii sale în realitățile moderne. Vom vorbi despre istorie, vom vorbi despre filosofia producătorului, vom vorbi despre design. Vom bea vin și ne vom bucura de viață. La urma urmei, după fiecare punct este atât de plăcut să începi ceva nou.
Evenimentul este limitat la 40 de persoane, biletele - 200 de lei.

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?