404 Error! Resolution not found

Изображения

Подробная информация

Дата: 24 Января 2020, 18:00 Пятница
Цена: 100 лей
Место:Artcor (ул. 31 Августа 1989, 137)

Описание

Pentru mulți din noi, Anul Nou deseori semnifică începuturi, dar cel mai des rezoluții făcute pe 31 Decembrie și abandonate câteva săptămâni mai târziu. De aceea, indiferent de planurile pe care le aveți pentru 2020, Tech Women a pregătit un eveniment inedit de networking “‘404: Resolution not found”, cu idei surprinzătoare și noi despre cum să îți realizezi planurile.
“404: Resolution not found” este un eveniment care adună împreună oameni de diverse vârste, genuri, interese, dar cu un scop comun - de a seta o rezoluție realizabilă și de a cunoaște alți participanți.
Cu toții am făcut rezoluții pe care nu le-am respectat, mai ales pentru că am fost singuri în fața provocării și, în timp ce rezultatul final are o putere motivațională enormă, drumul spre atingerea rezoluției pare atât de dificil și neclar, încât suntem tentați să renunțăm. Rezoluțiile funcționează atunci când sunt specifice, măsurabile, realiste, relevante și limitate de timp. Tech Women nu vă lasă singuri la greu și vă invită la “404: Resolution not found” eveniment de networking unde vom:

• Descoperi diverse tipuri de rezoluții
• Învăța cum să ne atingem scopurile
• Cunoaște invitați inspiraționali care vă vor ajuta să alegeți și să vă atingeți scopurile
• Multe-multe altele!

Unde? Artcor
Când? 24 Ianuarie, 18.00
Cine? Desigur, Tu

În acest an e timpul să fii în prim plan. Pentru o și mai mare motivație de tip "un an nou, un tu nou", nu ratați să cunoașteți invitații și participanții noștri inspirați.

Toți banii din vânzarea biletelor vor fi donați.

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?