SITE-URILE TILDA. VOM ÎNVĂȚA SĂ CREĂM SINGLE PAGES COOL. PENTRU SINE. SAU PENTRU PĂRINȚII

Изображения

Подробная информация

Дата: 8 - 12 Июля 2024
Цена: 3 450 леев
Телефон для справки: 060 889 089
Место:Intellect Hub SBC

Описание

SĂ CREEZE SITE-URI?! DE CE AR VREA UN ADOLESCENT SĂ FACĂ ASTA? PENTRU ASTA SUNT PROGRAMATORII…

Au trecut vremurile în care proiectarea unui site era privilegiul unor profesioniști specializați, cu anumite cunoștințe secrete. Acum puteți face un site web în jumătate de zi. Un site cool: stylish, clar, informativ.

Un adolescent care este capabil să facă un site de unul singur are un avantaj față de colegii săi. Puteți să vă prezentați proiectele școlare în format de website, puteți invita la petrecerea zilei de naștere, chiar să organizați o vânzare de cărți. Iar propriul site de carte de vizită îi va impresiona nu doar pe colegii de clasă, ci și pe adulți de care depinde viitorul succes al copilului dumneavoastră.

Apropo, abilitatea de a dezvolta site-uri îi va permite deja unui adolescent să câștige niște bani de buzunar. Iar în viitor, aceasta va ajuta să-l prezinte printre alți "tineri profesioniști".

LA CURS ADOLESCENTUL VA ÎNVĂȚA SĂ

  • LUCREZE ÎN CADRUL UNUI CONSTRUCTOR DE SITE

Vom face cunoștință cu noțiunea "constructori de site-uri ". O să analizăm modul în care acestea funcționează. Vom studia funcționalitatea celui mai cunoscut constructor de site-uri - Tilda

  • ELABOREZE UN DESIGN

Vom învăța cum să adunăm un site pornind de la blocurile standard pe care le oferă Tilda. Cel mai important, vom învăța cum să lucrăm cu blocuri zero, care permit să desenăm propriul design, folosind animații și tendințe de design

  • GÂNDEASCĂ LA STRUCTURĂ ȘI NAVIGARE

Vom studia principiile de bază ale usability unui site și vor crea acțiuni specifice. Copiii vor proiecta structura site-ului lor și vor alege propria logică de navigare pe site

  • EFECTUEZE AUDITUL UNUI SITE

Vom afla ce deosebește un site web prost de unul bun din punct de vedere vizual și al conținutului. Vom stabili criteriile după care vom analiza site-urile noastre sau ale altora. Vom învăța algoritmul de transformare a unui site nereușit într-unul care să producă un efect wow.

CÂND: VACANȚA DE VARA

5 zile, 8 - 12 iulie
Ora: 13:00-15:00
11-15 ani | vârsta recomandată a participanților
Cursul se desfășoară cu prezență fizică, și are loc la SBC Intellect Hub

ȘI CEL MAI IMPORTANT

În perioada 8 -12 iulie vor avea loc două cursuri pentru adolescenți de 10-15 ani.

Dacă vă înscrieți la ambele cursuri deodată, beneficiați de o reducere de 30%. Iar copilul dumneavoastră primește cunoștințe sistematice și consistente.

El învață două abilități deodată: realizarea site-urilor și lucrul cu sensul. Copilul este ocupat toată ziua și își petrece timpul într-o companie faină. Și da, organizăm masa și ne asigurăm - că copilul nu rămâne flămând.

* Prețul pentru ambele cursuri “Site-urile Tilda” + “Prezentări Grozave” cu o reducere de 30% va fi 4 800 MDL

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?