RUNfromPLASTIC la Bulboaca

Изображения

Подробная информация

Дата: 1 Апреля 2023, 09:00 Суббота
Место:Castel Mimi

Описание

Testăm, în premieră, un nou traseu de alergare - la Bulboaca!
Ne reîntâlnim cu amatorii de plogging din Moldova (de la cuvântul jogging – „a alerga” în engleză – și „plocka upp” care în suedeză înseamnă a ridica).
Vom starta de la Castel Mimi, după care vom alerga pe traseul unei posibile competiții din această zonă, orientativ 10 și 20 de km, colectând plasticul.
După aceasta ne vom distra la Castel Mimi cu muzică și o degustare a produselor din această zonă.
Vă așteptăm!
 
p.s. Mănuși, saci și apă, vă vom pune la dispoziție. Tot plasticul colectat va fi predat către Kaufland Moldova pentru reciclare.
Proiectul „Fugi de PLASTIC/Run from PLASTIC” a fost inițiat între asociațiile obștești EcoDigital și Run Moldova, cu susținerea financiară a Programului de Granturi Mici al GEF , implementat de UNDP Moldova.
Activitățile din cadrul parteneriatului „Fugi de PLASTIC/Run from PLASTIC” sunt susținute de partenerul strategic al comunității alergătorilor din Moldova, Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului și de partenerii generali ai proiectului – Kaufland Moldova, asamblul rezițențial “ Satul German ” și vinăria Castel Mimi.
În carul acestei inițiative, comunitățile de alergători vor fi stimulate să renunțe la maxim la utilizarea plasticului în cadrul competițiilor și să promoveze prevenirea, reducerea sau colectarea plasticului.
Toate activitățile RunMoldova sunt susținute în anul 2023 de partenerii generali ai comunității de alergători - Fabrica de Mobilă Confort și Garmin Moldova.

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?