Glodiator Mud Race

Изображения

Подробная информация

Дата: 2 Июля 2023, 08:00 Воскресение
Цена: 400 - 2300 лей
Телефон для справки: 022 111 072
Место:Motocross "Скиноаса"
Прошедшие события
  • 4 Августа 2019, 08:00 Воскресение

Описание

Glodiator Mud Race revine! Un traseu inedit, obstacole neașteptate, adrenalină, curaj, distracție și … mult noroi! Cea mai tare cursă cu obstacole din țară își invită din nou ”glodiatorii” la luptă!
Pe data de 2 iulie, pe traseul moto „Schinoasa” din Chișinău, va avea loc cea de-a 3-a ediție a cursei de alergare, cu obstacole în noroi „Glodiator Mud Race 2023”.
Participanții pot alege una dintre distanțele de 3 și 6 km, iar de-a lungul traseului vor avea parte de noroi, șanțuri, sârmă ghimpată și alte obstacole - surpriză.
Participanții la cursa de alergare în noroi vor concura atât individual, cât și în echipe formate din patru persoane, singura condiție pentru echipe este aceea de avea cel puțin o persoană de sex opus. De exemplu: 3 băieți și o fată sau invers, 3 fete și 1 băiat.
 De asemenea, în cadrul evenimentului se va desfășura și o cursă cu obstacole dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă într 8 și 14 ani.
Alergătorii la cursă vor primi medalii, iar cei care se vor clasa pe primele locuri se vor întoarce acasă cu mai multe cadouri de la partenerii evenimentului.
Înregistrarea este deschisă pe https://sporter.md/ro/events/

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?