EcoRun Старый Орхей 2018

Я ПОЙДУ 0

Выберите один из вариантов:

Изображения

Подробная информация

Дата: 25 Августа 2018 Суббота
Место:Старый Орхей (Бутучаны)

Описание

Enigmaticul "Dragon de Aur", te așteaptă să participi la legendarul EcoRun Orheiul Vechi!

O noapte petrecută cu muzică, la focul rugului, și un trail-run în jurul siluetei dragonului, prin Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi

Cele trei curse disponibile alergătorilor includ Mănăstirea rupestră Butuceni, Biserica Sfânta Maria, “amfiteatrul milenar”, Vestigiile citadelei și sanctuarului geto-dacic, băilor tătărești, palatului pârcălabului, bisericii și citadelei medievale și locuinței din piatră.

Înregistrările pot fi făcute AICI
Regulamentul de participare la concurs îl găsiți AICI

Această competiție este organizată în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

Toți sportivii prezenți la competiție, vor participa la o tombolă, cu premii, oferite de magazinul sportiv pentru cei care practică stilul activ de viață – 21K Sports, Siberian Health / Сибирское здоровье Молдова și Relaxa Aromatherapy.

Finaliștii vor primi gadgeturi, accesorii și produse sportive din partea reprezentanței Garmin Moldova, operatorului numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe – internet – TV, companiei Moldtelecom, 21K Sports și Corporației Siberian Health.

Rezervația naturală Orheiul Vechi este amplasată pe structuri geologice de peste 13 milioane de ani, cu urme de locuire umană de peste 30 000 ani, fortificații geto-dacice, caverne și urme ale orașelor Hoardei de Aur și Țării Moldovei - “Șehr al-Cedid” (Orașul Nou) și “Orheiul Vechi”. Aceste pământuri, aflate la intersecția Occidentului cu Orientul, păstrează un SEMN DIVIN - amprenta Dragonului de Aur, o făptură simbolică venerată din timpuri imemorabile în întregul spațiu euro-asiatic.

Concursul de alergare EcoRun Orheiul Vechi este la cea de-a doua ediție. În 2017, la eveniment au participat peste 300 de alergători din mai bine de 5 țări.

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?