Dante’s Hell Backyard Ultra 2021

Изображения

Подробная информация

Дата: 23 Октября 2021 Суббота
Место: Suruceni, Ialoveni

Описание

Dante’s Hell Backyard Ultra. Află câte cercuri are infernul tău.
Cu siguranță atunci când a scris Divina Comedie, Dante Alighieri urmărea scopul să inspire omenirea la dragoste și viața fără frică. Însă nici prin gând nu i-a trecut că opera sa ar putea inspira un grup de alergători din Moldova să organizeze unul din cele mai complexe și dure eveniemnte sportive – Ultra—trailul Dante’s Hell Ultra.
Competiția, care se va desfășura pe 23 octombrie 2021, va reuni alergători de anduranță, în încercarea de a depăși propriile limite și a afla Câte cercuri are infernul fiecărui din ei.
Cursa, de tip circuit, va avea loc în Suruceni, Ialoveni, pe o distanță de circa 6 km, cu diferența de nivel de 175 m. Startul fiecărui cerc va fi dat la oră fixă. Alergătorii vor avea la dispoziție 60 de minute pentru a parcurge cercul și a ieși la startul următorui cerc. Astfel, dacă sportivul finisează cercul în 45 minute, el va avea 15 minute pentru a se odihni și alimenta, dacă finisează cercul în 50 minute – 10 minute pentru pauză etc.
„Sîntem siguri că printre membrii comunității RunMoldova și în afara ei sunt mulți doritori de a-și testa propriile forțe și rezistența psihologică. Dante Hell Ultra este perfect atât pentru dânșii, cât și pentru noi – ca organizatori. Traseul este unul pitoresc, de tip trail, cu urcări și coborâri, teren accidentat și o porțiune de asfalt. Vom sta la linia de Finiș până la ultimul alergător”, susține Sergiu Ipatii, autorul proiectului.
Ultimul alergător care va parcurge distanța fără concurenți, adică va alerga cercul în singurătate, va fi câștigătorul competiției.

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?