Спектакль "Мужской стриптиз или обнажённые"

Изображения

Подробная информация

Дата: 26 Марта 2020, 18:00 Четверг
Цена: 90 - 100 Лей
Телефон для справки: (022) 22-65-20 / (022) 21-06-27
Прошедшие события
  • 20 Марта 2020, 18:00 Пятница
  • 29 Февраля 2020, 18:00 Суббота
  • 22 Февраля 2020, 18:00 Суббота

Описание

După Anthony McCarten

Striptease masculin sau Goi Pusca

Striptease masculin sau Goi-pușcă de Anthony McCarten este o tragicomedie în care avem ocazia să urmărim cum o problemă socială acționează asupra unui grup de indivizi, puși în situația să înfrunte, odată cu sărăcia, proprii demoni: frustrări, complexe, prejudecăți, inhibiții. Disperarea care îi cuprinde pe cei șase prieteni este pentru ei o provocare pentru a-și depăși propriile limite și a-și recâștiga încrederea în propriile forțe.

Acțiunea spectacolului are loc în orășelul englezesc Sheffield, în iureșul anilor 60 ai secolului trecut. Un eveniment aparent neînsemnat pentru istoria lumii în ansamblu - închiderea uzinei metalurgice din localitate -, avea să dea peste cap viața unui grup de prieteni, pe care criza vârstei de mijloc îi surprinde șomeri.

Unuia dintre protagoniști îi vine o idee năstrușnică și salvatoare: să câștige bani din striptease pentru a-și hrăni familiile.

Problema constă însă în faptul că cei șase mineri nu sunt buni dansatori și nici nu au un fizic de invidiat. Să-i convingi să danseze și să se mai dezbrace pe deasupra – iată marea provocare! Vor avea curajul să meargă până la capăt?

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?