Маша и Медведь

Я ПОЙДУ 0

Выберите один из вариантов:

Изображения

Подробная информация

Дата: 9 Июня 2019, 16:00 Воскресение
Цена: 100 - 300 лей
Телефон для справки: 060 889 089 / 068 999 608 (L-V, 09:00 - 17:00)
Прошедшие события
  • 9 Июня 2019, 11:00 Воскресение

Описание

Dragii noștri pici și a lor părinți, pe 9 iunie,la orele 11.00 sau orele 16.00 special de Ziua Internațională a Copiilor, vă așteptăm pe toți de la mic la mare la Chișinău la Palatul Național să aveți parte de cea mai frumoasă sărbătoare cu un spectacol live desprins din poveste „Masha și Ursul”.

Toate personajele animate vor prinde viață într-un spectacol de teatru pe scenă. Copiii vor avea ocazia să cânte, să danseze și să descopere o poveste frumoasă alături de personajele lor favorite, Masha și Ursul!

Inspirat dintr-un basm popular, „Masha și Ursul” a fost tradus în 25 de limbi diferite și este difuzat în peste 120 de țări. Desenul animat este în primele zece cele mai vizionate canale de Youtube din lume, fiind de asemenea disponibil şi pe Netflix, HBO și NBC Universal.

Desenul animat prezintă povestea unei fetițe numite Masha și a prietenului ei - Ursul, care încearcă să o țină departe de năzbâtii. Masha trăiește în pădure alături de cățelul, capra și porcul ei și este o fetiță neastâmpărată, gurmandă, plină de inițiativă și de energie, a cărui scop principal este să se amuze și să profite de viață. Îi place tot ce e dulce, îi place să pună mână pe orice, să se joace cu trofeele și cupele prietenului ei, ursul, să se joace cu mingea, să sară în apă și să pună o mulțime de întrebări, deci trebuie neapărat să fiți și voi, va fi foarte amuzant!

Spectacolul va fi prezentat la orele 11.00 și 16.00
Spectacolul va fi difuzat în limba rusă.
Copiii de la 4 ani achită biletul.

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?