Orkid - No Dawn/ Lansare bere + single

Изображения

Подробная информация

Дата: 21 Декабря 2022, 19:00 Среда
Телефон для справки: 0686 66 078

Описание

Un concert special, între prieteni, cu care Orkid sărbătoresc o dublă lansare - un video pentru 'No Dawn', piesa lor preferată de pe ITLWAS și o bere artizanală NEIPA cu același nume . Berea este produsă de Ironic Taproom, berăria preferată a celor trei, și e ceva pe care îl așteptăm cu drag de aproape un an. Invitați speciali vor fi Cosmos în Buzunar. Biletele vor fi disponibile în curând.
ORKID, trioul de shoegazeri nervoși din București, își definesc stilul ca fiind post-traumatic blues. Pentru ei este definitorie afecțiunea și respectul pentru balene, orci și tot felul de alte bestii marine, terestre și extraterestre.
Având influențe diverse, de la punk și garage la post-metal, de la indie și blues la math, prog sau chiar muzică academică, Orkid au lansat până acum următoarele materiale:
- Standing Still in the Dark (LP) - octombrie 2016
- Beasts Apart (single) - decembrie 2017
- Suruaika (EP/ soundtrack) - aprilie 2018.
- Daily Extinction (single) - decembrie 2018
- Deraiat (EP) - martie 2020
- In the Light We Are Safe (LP) - martie 2022

Proiectul muzical COSMOS ÎN BUZUNAR a evoluat pe scenele din Republica Moldova și România, organizând concerte solo și de grup, evoluând pe o scenă cu trupe precum: Alternosfera, Trisomie 21, Via Dacă, The Wax Road, Denorm, Delta Pe Obraza etc.
În viziunea muzicienilor Cosmos in Buzunar este un proiect artistic multilateral, a cărui necesitate s-a născut din dorința de a explora și găsi o identitate și mijloace de expresie artistice individuale, atât muzicale, cât și vizuale.
La moment, membrii proiectului Cosmos în Buzunar lucrează la primul său album de studiou și coordonează alte 2 subproiecte: Cosmos Factory a cărui scop este colaborarea cu diverși muzicieni locali, și subproiectul UNDE care se organizează în cadrul centrului creativ Artcor din Chișinău și este o simbioză dintre sunet, proiecții vizuale și tehnologii IT.

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?