Wellness Fest

Изображения

Подробная информация

Дата: 19 - 20 Июля 2025
Цена: 400 лей
Место:Парк "Долина Роз"
Добавить напоминаниеИзменить напоминание

Добавить напоминание

Выберите день в который Вы хотите получить напоминание об этом событии.
Событие:Wellness Fest
Начало события:19 Июля 2025

Описание

În iulie, 2025, vă invităm la Wellness Fest, un eveniment de două zile dedicat tuturor dimensiunilor wellness: fizic, social, intelectual, spiritual, emoțional, ocupațional și de mediu. Acest festival adună la un loc adepții unui stil de viață sănătos și furnizorii de servicii conexe.
Descoperă o varietate de activități care te vor inspira să adopți un stil de viață echilibrat și sănătos. Participă la training-uri și master class-uri, bucură-te de lecții de zumba, yoga la apus de soare și multe alte activități revigorante.
Wellness Fest este o oază de relaxare și dezvoltare personală. Platforma evenimentului va fi împărțită în spații tematice concentrate pe mișcare, nutriție, dezvoltare personală și relaxare. De la gustări și băuturi sănătoase la activități fizice și meditație, fiecare aspect al wellness-ului va fi explorat.
Vino să te reconectezi într-un mediu care promovează sănătatea, echilibrul și bunăstarea. Promitem că la Wellness Fest îți vei încărca bateriile și vei descoperi cum îți poți îmbunătăți calitatea vieții

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?