TERESTRU | EXPOZIȚIE DE PICTURĂ

Изображения

Подробная информация

Дата: 5 Июня - 5 Июля 2021
Цена: Вход свободный

Описание

Personalități şi invitaţi de valoare, se vor reuni la expoziția artistului plastic, Dorin Nebunu.
Dorin este inspirat de istoria acestei țări și greutățile, prin care a trecut poporul moldav. Acesta consideră că, arta decorativă tradițională, cum ar fi: uneltele de uz casnic, tapiseria, lucrările ceramice rămân a fi vitale întru exprimarea și păstrarea rădăcinilor poporului, iar spiritul acestora este transpus de către pictor prin noi modalități și unelte moderne.
Artistul Dorin Nebunu s-a născut la Cahul, Republica Moldova, și-a făcut studiile la Colegiul Național de Arte și a continuat parcursul profesional artistic la Academia de Muzică, Teatru și Arte din Chișinău.
Puteți admira vernisajul la Teatrul ”Alexei Mateevici”, începând cu 5 iunie până la 5 iulie 2020, în fiecare zi de la ora 10:00 până la 17:00.


#TAM oferă spațiu expozițional gratuit pentru artiștii independenți, fiindcă ei trebuie să fie liberi să continue să arate lumea așa cum o văd ei. Și că diversitatea asta a viziunilor poate să creeze echilibru social, mai ales într-o perioadă în care balanța este atât de fragilă. Artiștii creează identitate, bucură, enervează, intrigă, revoltă, mângâie, contribuie, iar independența lor este la fel de importantă ca și spectacolele prezentate în scenă.

 

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?