Street Show

Изображения

Подробная информация

Дата: 22 Сентября 2019, 12:00 Воскресение
Цена: Вход свободный
Место:Площадь Великого Национального Собрания

Описание

Pe data de 22 septembrie vă așteptăm în Piața Marii Adunări Naționale la AutoBlog.MD Street Show – Expoziția celor mai tari automobile din Republica Moldova!

In jur de 100 de mașini vor fi expuse timp de o zi în centrul capitalei pentru ca fiecare pasionat de mașini să admire cele mai frumoase și speciale creații ale industriei auto mondiale! Evenimentul începe de la ora 12:00, iar intrarea este gratuită pentru toată lumea!

Ce veți putea vedea în cadrul expoziției? Vom expune în jur de 100 de automobile! Fie că este vorba despre mașini noi, retro, automobile exclusive sau cele mai tari exemplare din campionatele sportive autohtone – toate se vor afla duminică în Piața Marii Adunări Naționale.

V-am pregătit și un program divers, în cadrul căruia vom avea grijă să vorbim despre mașinile expuse, veți putea asculta istorii ale proprietarilor și veți putea participa la concursurile pe care le vom organiza! Noi am avut grijă ca să vă întâmpinăm nu doar cu cele mai frumoase mașini, dar și cu cea mai bună cafea și snack-uri care vor fi pregătite chiar la fața locului!

Pe parcursul zilei vor fi organizate concursuri, copiii se vor putea juca în zona special amenajată, în timp ce mâncarea va fi pregătită de cei mai iscusiți bucătari. Muzica și buna dispoziție nu vor lipsi pe tot parcursul zilei!

Rămâne doar să ne vedem în această duminică de la 12:00 în Piața Marii Adunări Naționale! Vă așteptăm cu drag!

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?