Фотовыставка „Mai presus de datorie..."

Изображения

Подробная информация

Дата: 31 Января - 16 Февраля 2020
Цена: Вход свободный

Описание

Vineri, 31 ianuarie, la ora 14, la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală va avea loc vernisarea Expoziției de fotografie „Mai presus de datorie.
Diplomați recunoscuți drept „Integri printre națiuni” (31 ianuarie-16 februarie 2020). Evenimentul face parte din „Săptămâna memoriei” dedicată Zilei comemorării victimelor Holocaustului, cu prilejul aniversării a 75 de ani de la eliberarea lagărului Auschwitz-Birkenau. Expoziţia este organizată de Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală în comun cu Centrul Cultural Evreiesc „KEDEM”.
Eevenimentul comemorează diplomații și oficialii din domeniul afacerilor externe din diferite țări care, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, au dat dovadă de omenie și curaj, riscând cu propria viață, întru salvarea persoanelor supuse represiunilor din partea regimului nazist.
Această expoziție este destinată în primul rând elevilor, studenților, profesorilor și tuturor persoanelor din societatea civilă care vor să cunoască pagini din istoria secolului XX și să conștientizeze rolul important al colaborării interetnice pașnice.
În acest context, vizitatorii vor avea posibilitatea să vizioneze filmul documentar „Holocaust” ce elucidează cauzele și consecințele acestui fenomen.
Evenimentul va fi precedat de un concert de muzică clasică, interpretat de elevii de la liceele-internat republicane de muzică „C. Porumbescu” și „S. Rahmaninov” din Chișinău.

Intrarea liberă.

Chișinău, str. M. Kogălniceanu nr. 82, www.muzeu.md.

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?