VARA VARA Aquacity

Imagini

2 voturi

Detalii

Tipul: Sport - Diverse, Bazin
Orar:
Lun - Dum:09:00 - 18:00

Informații de contact

Telefon: 0798 82 299
Website: varavara.md
Adresa: Str. Mihail Sadoveanu 42/2

Descriere:

VARA VARA Aquacity nu e doar despre piscine și tobogane, este un adevărat oraș al divertismentului. Un proiect unic de acest gen din Moldova, care ridică standardele distracției și relaxării alături de prietenii și familia ta.

Fiind amplasat la periferia sectorului Ciocana, este ușor să vii la noi cu mașina sau cu transportul public.
Am pregătit 4.770.000 de litri de apă pură pentru distracții nelimitate pentru tine, prietenii și familia ta.
40.000 m2 de emoții unice, noi experiențe și activități pe placul tuturor. Ne mândrim de o piscină cu valuri a cărei înălțime ajunge până la doi metri, care-ți va aduce emoția unei vacanțe mult dorite chiar la tine acasă.
Te așteaptă un kilometru și jumătate de piste de mare viteză și un tobogan cu înălțimea unei clădiri de opt etaje. Toate sunt construite la cele mai înalte standarde de siguranță de către liderul mondial pe segmentul parcurilor de distracție cu apă – POLIN WATERPARKS. Avem și o zonă separată Relax cu o piscină de aproape 900m2 și 4 jacuzzi cu hidromasaj.
În zona de distracții pentru copii, găsești una dintre cele mai mari piscine pentru copii din Europa, de aproape 1000m2. Cei mai mici vizitatori se vor bucura de o zonă de agrement cu 13 tobogane și 7 atracții de divertisment, iar copiii mai mari vor fi captivați de activitățile unui complex de joacă cu 5 tobogane, tunuri cu apă și o găleată uriașă răsturnată.
Asigurăm o zonă cu apă pură, datorită unui sistem de purificare proiectat și instalat de liderul mondial POLIN WATERPARKS, care a construit peste 3000 de parcuri de distracție cu apă în întreaga lume. În construcția VARA VARA Aquacity am utilizat materiale naturale și hipoalergenice, iar atitudinea față de ordinea din teritoriu este fără compromis.
Iar atunci când te-ai săturat de bălăceală, vei putea savura bucate cu specific asiatic, european și bucătărie grecească, fast-food și bar. Pentru cei care preferă intimitatea, există corturi VIP separate și o sală pentru celebrări. Tot pe teritoriul Aquacity, poți comanda delicii gastronomice dintr-un meniu special pentru copii.
Te așteptăm cu drag!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul