OrheiLand

Imagini

7 voturi

Detalii

Tipul: Sport - Diverse, Bazin
Orar:
Lun - Vin:16:00 - 22:00
Sim - Dum:10:00 - 22:00

Informații de contact

Telefon: 0671 50 000
E-mail:
Adresa: Orhei, str. Calea Ieșilor 8

Facilități

Parcare
Loc de joacă pentru copii

Descriere:

OrheiLand – cel mai gigant Parc de distracții din Moldova.

Parcul are o suprafață de 20 mii metri pătrați.

Distracție, adrenalină la maximum și multă voie bună, la „Orheiland”
Iubitorii de distracție, cei dependenți de adrenalină, precum și pasionații de povești petrec clipe de neuitat la „Orheiland”, cel mai mare parc de distracții din Moldova.
Toboganele gonflabile, trambulinele și spațiile de joacă pentru toate vârstele sunt pline de copii, care au așteptat cu nerăbdare marea deschidere de astăzi a parcului de distracții.
De asemenea, la „Orheiland” a fost amenajat un orășel auto, dotat cu zeci de mașinuțe, iar cei pasionați de ciclism, se pot plimba cu bicicleta. În orășelul auto sunt mai multe străzi cu semafoare, un post de poliție, precum și magazine auto. Astfel, piticii pot juca rolul de șoferi.
Printre principalele atracții este și „Căsuța Inversată”. Iubitorii de adrenalină mai pot simți energia junglei, urcând pe liane și poduri suspendate. Tinerii și adulții se pot odihni în spațiile verzi şi la un teren de bowling. În centrul zonei de agrement există și un havuz muzical.
Totuși, atracția de bază, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, rămâne roller- coasterul de tip american, construit în Italia special pentru „OrheiLand”. Acesta are lungimea traseului de 350 de metri, înălțimea unui bloc cu cinci etaje - 10 metri și lățimea de 17 metri și a fost deliciul vizitatorilor și în anii precedenți.

Accesul la toate aceste echipamente de distracții este fără plată, pentru toți vizitatorii. Singura condiție de acces pe teritoriul parcului fiind voia bună. De asemenea, oamenii sunt îndemnați să respecte măsurile sanitare împotriva COVID-19.

Oaspeții sunt așteptați la „Orheiland” în fiecare zi.
Luni, parcul va activa între orele 16:00 și 22:00, iar de marți până duminică de la ora 10:00 până la 22:00.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul