Salcioara

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Restaurant
Bucătărie: Moldovenească
Tematică: Moldovenească
Muzică: Folk
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Dum:11:00 - 22:00

Informații de contact

Telefon: 022 211 187
Website: www.salcioara.md
Adresa: Chisinau, str. A.Puskin, 39

Facilități

Business Lunch
Șemineu
Grătar
Parcare

Descriere:

Restaurantul "Sălcioara" este plasat în centrul capitalei. Interiorul restaurantului este executat în stil național, care permite tuturor vizitatorilor de a se scufunda în anumite ritualuri istorice și a face cunoștință cu tradițiile strămoșilor noștri.

De-a lungul secolelor, bucatele din bucătăria națională moldovenească, a fost sub influența tradițiilor culinarice din Grecia, Turcia, țărilor din Balcani, Rusia, Ucraina, dar în ciuda acestui fapt, bucataria moldoveneasca a reținut specificul ei de căldura din vatră și culorile naționale.

Pentru prepararea bucatelor naționale, noi folosim rețetele care sunt colectate puțin câte puțin de la generațiile mai în vârstă, care au fost bucuroși să împărtășească secretele lor cu specialiștii noștri.

Un bucătar-șef, cu experiență și bucatele delicioase sunt un semn de prestigiu pentru orice restaurant. Și de aceea, în restaurantul nostru veți găsi numai cele mai bune feluri de mâncare de la nivel național cât și bucătărie europeană. Avem un sortiment larg de bucate pentru a se potrivi la toate gusturile care sunt preparate doar din cele mai proaspete, și de cea mai înaltă calitate produse ecologice.

Restaurantul "Sălcioara" vă propune de asemenea așa un serviciu ca organizarea banchetelor. Noi putem organiza orice sărbătoare sau celebrare, fie ea o sărbătoare de familie, fie o simplă întîlnire pentru prieteni sau cu partenerii de afaceri. Avînd încrederea în profesionalismul nostru, vă veţi bucura de o sărbătoare mult dorită și organizată doar pentru preferinţele Dvs.

 
 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul