Medina

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Restaurant
Bucătărie: Moldovenească
Tematică: Moldovenească
Muzică: Variată
Orar:
Lun - Dum:12:00 - 24:00

Informații de contact

Telefon: (022) 92-20-36
Adresa: Chisinau, str. Mircea cel Batrin, 10/3

Facilități

Business Lunch
Grătar
Parcare

Descriere:

Dacă doriţi să vă înfundaţi în acea atmosferă caldă, comodă şi grijulie de mult uitată, şi nu dispune-ţi de o astfel de posibilitate, atunci daţi preferinţă restaurantului cu bucătărie naţională " Medina"!

Probînd bucatele bucătăriei naţionale, vă teleportaţi în copilăria îndepărtată, în casa părintească, unde mama cu grijă vă servea cu plăcinte de casă aromate, o zeamă consistentă sau mămăligă cu tocăniţă. Dacă doriţi să vă înfundaţi în acea atmosferă caldă, comodă şi grijulie de mult uitată, şi nu dispune-ţi de o astfel de posibilitate, atunci daţi preferinţă restaurantului cu bucătărie naţională " Medina"!

Dacă aţi primit un oaspete din străinătate, care vizitează Moldova pentru prima dată, atunci un restaurant cu specific moldovenesc naţional va fi cel mai potrivit, pentru a iniţia oaspetele în cultura noastră. Căci pe lingă bucătăriei delicioase şi neobişnuite pentru el, acesta va afla ce-i aia "casa mare" moldovenească şi să se familiarizeze cu detaliile de interior pline de culoare.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul