Acasă la mama

Imagini

4 voturi

Detalii

Tipul: Restaurant
Bucătărie: Moldovenească
Tematică: Moldovenească
Orar:
Lun - Dum:10:00 - 23:00

Informații de contact

Telefon: 079 045 050
E-mail:
Adresa: Chisinau, str. Petru Rareș, 59

Facilități

Grătar
Parcare

Descriere:

ACASĂ LA MAMA! Nu întâmplător restaurantul a fost numit astfel. Ideea de a deschide un asemenea local a fost determinată de dorul nemărginit de ceva special și sfânt pentru fiecare dintre noi. Un loc unde ai putea să te arunci în brațele copilăriei, unde ai putea să petreci ore bune în care să uiți de grabă și probleme sau unde, pur și simplu, te simți așteptat. Un loc unde atmosfera și gazda amabilă și ospitalieră să te facă să te simți chiar ca acasă, la mama. Un loc încărcat cu tradiții, unde fiecare obiect are propria sa istorie.
Şi dacă vorbim de casa părintească, cine oare nu-şi amintește de bucatele mamei care caută mereu să facă toate poftele copiilor săi dragi? Și deși nu le era impus să termine totul din farfurie, ei o făceau, fiindcă mâncarea era prea gustoasă!
Rețetele bucatelor gătite la noi sunt preluate în mare măsură de la gospodinele din zona de Centru a Moldovei. Ele au reușit mereu să uimească mesenii străini cu felurile simple, dar preparate cu mult rafinament și dragoste. Zeama moldovenească care este gătită exclusiv doar din găină de casă și este servită cu turtă și ardei iute, te va ului și vei fi cuprins prin gustul și aroma sa de o nostalgie profundă legată de casa părintească sau a bunicilor de la țară! Şi la sigur, mămăliguța cu pește și mujdei sau cighirii delicioși, pregătiți după rețete țărănești îți vor lăsa gura apă!
Îmbinând tradiția cu modernul, păstrând cu sfințenie calitatea bucatelor tradiționale moldovenești, am dezvoltat un Restaurant cu personalitate ce este apreciat şi îndrăgit de toți, indiferent de vârsta sau preferințele oaspeților.
Vino să te simți bine alături de noi şi lasă vinișorul de casă cu plăcintă să dezlege limbile prietenilor tăi!
Trăiește Moldovenește! Mănâncă Moldovenește! Simte Moldovenește!
Te așteptăm cu mult drag și dor "acasă", la mama.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul