Asconi Winery

Imagini

1 vot

Detalii

Tipul: Bistro, Restaurant, Biliard American, N/A
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Dum:11:00 - 22:00

Informații de contact

Telefon: 0799 88 637
E-mail:
Website: www.asconi.md
Adresa: Stefan cel Mare 1 Puhoi Raionul Ialoveni

Descriere:

Vinaria a fost fondata in 1994 și pină in prezent este o afacere de familie. Obiectivul nostru este sa facem un vin bun folosind toate tehnologiile moderne care sunt la dispoziția noastra și să menținem tradițiile generațiilor precedente. De asemenea vrem sa împarțim toate realizările noastre cu toți vizitatorii noștri (locali sau străini).

Noi producem o varietate mare de vinuri inclusiv albe, roșii și rozeuri seci, vinuri de desert si vinuri tari. Majoritatea vinurilor roșii sunt maturate in baricuri de stejar de 225 litri. Folosim in mare parte doar stejar American sau Unguresc și mai puțin – stejar Frencez. Majoritatea vinurilor albe sunt în stilul proaspăt sau fresh cu excepția unor Chardonnay-uri si Riesing-uri care sunt fermentate sau maturate in stejar.

Vă invităm să luați masa la restaurantul nostru tradițional unde puteți gusta bucate Moldovenești și Românești. Avem și terase exterioare pentru zile frumoase, sau puteți sa luați masa in restaurantul de piatra și lut cu decor tradițional autentic.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul