Jurnal vizual

Imagini

Informații

Data: 13 Iulie 2024, 16:00 Sâmbătă
Preț: Intrare liberă
Locul:Muzeul Zemstvei
Gen antrenament: Masterclass
Evenimentele trecute
  • 6 Iulie 2024, 16:00 Sâmbătă

Descriere

Jurnal vizual – sesiuni practice cu Anna Bantiuc
Sâmbătă, 6, 13 iulie 2024, ora 16:00-19:00
Casa Zemstvei / Atelierul de artă (str. Al. Șciusev 103, Chișinău)

Jurnalul vizual oferă posibilitatea de a vă dezvolta creativitatea și gândirea intuitivă, fiind o metodă accesibilă care oferă spațiu pentru experimente, greșeli, dar și pentru dezvoltarea legăturilor noi dintre ideile și simboluri nouă cunoscute.

În cadrul întâlnirilor se va vorbi despre crearea unui jurnal vizual în care să colectăm și organizăm sursele de inspirație, să dezvoltăm una sau mai multe teme, care pot fi extinse într-un format nou și să exersăm tehnici mixte de artă.

Formatul întâlnirilor va presupune discuții, în care fiecare persoana poate împărtăși ceea ce face, în ce stadiu de lucru se află, ce subiecte dorește să dezvolte etc. În paralel, pentru practică, puteți alege o acțiune pe care să o realizăm împreună sau individual.

Pe parcursul zilelor de 6 și 13 iulie se propune de lucrat cu hârtia gumată / foamiran și cu alte materialele care vor fi disponibile la fața locului.

Intrarea este liberă iar cei interesați sunt rugați să ne scrie prin telegram la: @annamoranna
Anna Bantiuc este o artistă multidisciplinară, care trăiește și lucrează în Republica Moldova. Practica ei combină diverse elemente prin care analizează procesul de transformare a oamenilor, obiectelor și spațiilor. Lucrările sale sunt formate din obiecte gata făcute, reciclate, materiale organice și medii mixte obținute prin filmări video, scriere de texte și pictură. Prima expoziție personală a avut loc la Casa Zemstvei (2018), tot aici a participat la expoziții de grup (2018-2024) și a coordonat ateliere creative (2019, 2020).

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?