Beauty BELLE EXPO Training: NUTRIȚIA FRUMUSEȚII

Imagini

Informații

Data: 13 Aprilie 2024, 12:00 Sâmbătă
Preț: 300 lei

Descriere

În cadrul celei mai importante expoziții beauty din Republica Moldova, ce va schimba în totalitate viziunea industriei frumuseții de la noi din țară, va avea loc un training informativ despre rolul obiceiurilor nutriționale în păstrarea energiei, frumuseții și tinereții.

Speaker: Olga Odobescu este un nutriționist calificat, care, de mai bine de 7 ani, dezvoltă programe eficiente de nutriție și psihologie pentru îmbunătățirea calității vieții. Prin schimbarea din interior datorită nutriției conștiente, omul este capabil să primească mai multă energie, să încetinească procesele de îmbătrânire, ba chiar să evite predispunerea la boli incurabile. Olga este convinsă că fiecare om dispune de suficiente resurse pentru a-și soluționa problema, având nevoie doar de un ghidaj corect și un program eficient cu pași clar de urmat – program exclusiv elaborat de Olga Odobescu și verificat în timp.

Mai multă informație despre Olga Odobescu:

Training NUTRIȚIA FRUMUSEȚII

La acest seminar veți afla cum sănătatea intestinului și microflora corectă influențează direct aspectul estetic și înfățișarea; despre importanța echilibrului dintre macro și microelemente pentru întreținerea pielii, părului și a unghiilor într-o stare ideală. Veți descoperi cum funcția ficatului și a sistemului limfatic influențează curățarea organismului și, respectiv, aspectul estetic. Despre influența echilibrului hormonal și a nivelului de stres asupra stării pielii și a stării generale de sănătate, precum și despre rolul glandelor suprarenale în întreținerea energiei și a tinereții.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?