JURNALUL PACIENTEI

Imagini

Informații

Data: 14 Noiembrie 2021, 19:00 Duminică
Preț: 200 -300 lei
Telefon Informații: 0691 32 746
Evenimentele trecute
  • 13 Noiembrie 2021, 19:00 Sâmbătă
  • 14 Octombrie 2021, 19:00 Joi
  • 13 Octombrie 2021, 19:00 Miercuri

Descriere

Jurnalul Pacientei este un spectacol psihologic plin de suspans, o intrigă complicată și provocatoare, care pune în vizor istoria despre crimă și pedeapsă pe motiv de iubire și traume emoționale.
Formula artistică aleasă pentru spectacol este asemenea unui tablou pictat în viziunea unui artist care schițează un subiect și oferă frâu liber fanteziei și filmului personal al privitorilor.
Spectatorul este în drept de a decide care este mesajul spectacolului în contextul realității vieții în toată complexitatea ei.
1. “ Tăcerea era ca o oglindă, reflectându-te. “
2. “ E atâta suferință peste tot, și nu facem decât să închidem ochii în fața ei. Adevărul e că suntem cu toții speriați. Suntem speriați unii de alții. “
Durata: 3.35 ore
Spectacol în 2 reprize, cu pauză 15 min.
Dragi spectatori, în urma hotărârii emise de către CNESP, vă rugăm mult în perioada pandemiei să respectați cu strictețe și în mod obligatoriu regulile în incinta sălii de teatru stabilite în baza cerințelor.
Vă mulțumim pentru înțelegere.
Spectacolele se vor desfășura cu respectarea tuturor normelor de protecție antiepidemice.
Dress Code - MASCA!
ATENȚIE!!! Numărul de locuri este limitat.
Vă așteptăm cu drag și dor, cu aceeași poftă de artă și viață!!!
Prețul biletelor: 200 de lei.
Le puteți  rezerva la numărul: 0691 32 746
 
!!! Noi reguli de acces la eveniment:

Începând cu 11 septembrie 2021, persoanele de la 18 ani vor avea acces la evenimentele în aer liber, festivaluri, în sălile de spectacole, concerte, precum și în cluburile de noapte cu unul din următoarele documente:

- certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

- rezultatul negativ al unui test RT-PCR făcut cu cel mult 72 de ore înainte;

- rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;

- concluzia medicală confirmativă în cazul persoanelor care au suportat COVID-19, în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi (6 luni) de la îmbolnăvire sau un act confirmativ de prezența a anticorpilor anti-COVlD-19. Actul confirmativ este valabil pe durata perioadei de 90 zile din data efectuării investigației.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?