Căminul Cultural la Festivalul Moldox

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 12 Septembrie 2019, 14:00 Joi

Descriere

Căminul Cultural - spațiu pentru lecturi și discuții

teatru-spălătorie organizează o serie de lecturi urmate de discuții în școli, licee, biblioteci sau case de cultură (unde mai există) în diferite localități din Moldova. Textele alese pentru lecturi fie sînt fragmente din spectacole la care am lucrat Clear History, Moldova Independentă. Erată, Uneducated sau Dragă Moldova, putem să ne pupăm puțin de tot? Fie sînt texte pe care le-am selectat pornind de la subiectele abordate în aceste spectacole.

12 septembrie, 14:00, Teatru Muzical-Dramatic B.P.Hașdeu, Cahul

DRAGĂ MOLDOVA, PUTEM SĂ NE PUPĂM PUȚIN DE TOT?
lectură și discuție cu Elena și Vladimir Anmeghichean și Artiom Zavadovsky

În 2013 șase oameni din Chișinău se întîlneau pentru prima dată pe scenă pentru a discuta deschis despre orientarea lor sexuală, a părinților, copiilor sau a altor membri ai familiei. Elena și Vladimir împreună cu Galia, Eugen, Sandu și Ion au vorbit sincer, uneori chiar cu ironie și umor despre experiențele lor personale, despre senzațiile de rușine, frică și angoasă.

DRAGĂ MOLDOVA, PUTEM SĂ NE PUPĂM PUȚIN DE TOT?
un proiect documentar de Jessica Glause și Nicoleta Esinencu cu Elena Anmeghichean, Vladimir Anmeghichean, Ion Borș, Alexandru Frolov, Eugen Gînju, Galina Murzin.
Un spectacol cu non-actori produs de teatru-spălătorie în cooperare cu Staatsschauspiel Dresden în 2013.


Seria de lecturi face parte din Proiectul „Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și AO „Centrul Media pentru Tineri”, cu susținerea financiară a Uniunii Europene.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?