#BEFREE - HAPPY END de Jeroen Van Den Berg

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 29 Octombrie 2020, 18:30 Joi
Preț: Intrare liberă - înregistrare
Telefon Informații: (022) 20 28 90 / 069416078

Descriere

Friedrich Naumann Foundation Romania and Moldova, Teatrul Naţional SATIRICUS, Teatrul M.A.D.E prezintă proiectul #BEFREE, proiect în care este abordat individul ca și entitate socială provocând stereotipurile și discriminarea la care este supus în societatea moldovenească.
#BEFREE își propune prin acest proiect să contribuie la conștientizarea societăți cu necesitatea combaterii fenomenului de DISCRIMINARE, promovând valorile toleranței și NEDISCRIMINĂRII în lumea modernă.

(j) 29 Oct 2020 (SALA MARE) ora 18:30
HAPPY END de Jeroen Van Den Berg,
un spectacol de Vitalie DRUCEC

Durata spectacolului 1h 30 min
Accesul de la #14_ani
Spectacolul se va desfășura în SALA MARE a teatrului, cu respectarea tuturor normelor de protecție. #MASCA este accesoriul obligatoriu al fiecărui spectator.
Accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă în baza unei înregistrări prealabile la numerele de telefon (022) 20 28 90 sau 069416078, CASA DE BILETE A TEATRULUI.
Vitalie Drucec și trupa de la „Satiricus” au abordat un text incitant, de actualitate, după piesa unui dramaturg olandez contemporan. Este o melodramă sentimentală, cu implicații în problematica familiei moderne europene, lipsite de anumite convenționalisme, dar cu o biografie nu mai puțin dramatică și marcată de conflicte tensionante. Muzica originală este semnată de Marian STÂRCEA, artist al poporului. Scenografia și costumele sunt realizate de Ecaterina SALIMOVA. În roluri evoluează Irina RUSU, artistă emerită (Els), Nadejda CRÎLOV (Ester), Dan CIOBANU (Iurgen), Ion GROSU, artist emerit (Leo). În spectacol răsună și vocea de după cadru al celui de-al cincilea personaj – Teea, în interpretarea Alexandrinei GRECU.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?