Volvo Family Race

Imagini

Informații

Data: 8 Iulie 2023, 09:00 Sâmbătă
Preț: 250 lei
Locul:Castelul Mimi

Descriere

Vino la cel mai family-friendly eveniment sportiv - VOLVO FAMILY RACE, într-unul dintre cele mai cunoscute locuri din Moldova – Castel Mimi!
Un eveniment conceput de cel mai sigur și confortabil automobil de familie, într-o locație special proiectată pentru a petrece timpul cu cei dragi.
În data de 8 iulie 2023, familiile de alergători amatori sau cei care sunt la prima cursă sunt așteptați să participe la una dintre competițiile alese:
  • semimaraton de 20 km (start la 7:00),
  • cross de 10 km (start la 8:00) și
  • family run muzical de aproximativ un kilometru (start la 9:00).
Fiecare participant va primi câte un cadou și o medalie la finiș. Cei mici se vor distra de minune la mai multe activități organizate pe teritoriul Castel Mimi.
Cei maturi vor putea explora pe îndelete vinăria care va fi gazda Summitul Comunităţii Politice Europene, fiind inclusă în topul Wine Travel Award cu titlul de "carte de vizită a Moldovei".
Taxele de participare sunt de 250 de lei pentru Family Race (participarea la alergarea muzicală necompetitivă a unui copil de 8–14 ani însoțit de un adult), 200 de lei pentru participarea la Cross-ul de 10 km și 250 de lei pentru cei care vor alerga un semimaraton.
În taxa de participare sunt incluse o medalie, un buff și cadouri de la parteneri, precum și o mulțime de surprize, degustări și excursii.
VOLVO FAMILY RACE este o ocazie extraordinară de a petrece un timp minunat, sănătos și vesel, alături de cei dragi. Sportul aduce multe beneficii pentru sănătate, dar și pentru crearea de noi amintiri împreună. Așadar, acest eveniment va fi o experiență distractivă și memorabilă pentru întreaga familie.
Așadar, îi așteptăm pe toți la cel mai vesel eveniment sportiv al verii!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?